Project omschrijving

2CV + Temple Challenge + BBQ

Boek een fantastische tour met onze vrolijk gekleurde lelijke eendjes. Niet weersafhankelijk dat is al gelijk een voordeel: schijnt de zon dan gaan de dakjes open, iets minder mooi weer dan zit u in elk geval droog. We maken een prachtige tocht over onder meer de dijken langs de Maas. Absoluut genieten geblazen, het is heel goed vertoeven in het Brabantse  land met mooie vergezichten.

Het spelelement is ook aanwezig, in de eendjes liggen de quizvragen en de fotokaarten al klaar dus speuren onderweg naar dat beeld of die naam. Verder ook veel typisch Brabantse vragen (ook over dialect) en dat is dan natuurlijk weer lachen geblazen.
We stoppen onderweg voor een snoepje en wisseling chauffeur, natuurlijk mag iedereen achter het stuur (mits geldig rijbewijs) want het is een unieke ervaring het besturen van zo’n waggeleend.

Na een ritje met de 2CV ga je de uitdaging aan in The Temple Challenge. Een tempel die letterlijk tot leven komt. In diverse interactieve speelkamers probeer je met jouw team een zo hoog mogelijke score te behalen. Ben je creatief, behendig en werk je slim samen? Dan komt jouw team misschien wel als winnaar uit de bus!

Na deze twee activiteiten heb je vast en zeker lekkere trek gekregen en staat de BBQ voor jullie klaar. Er wordt gezorgd voor heerlijk vlees, diverse salades, stokbrood en diverse sausjes. Alles voor een geslaagd uitje voor familie, vrienden of collega’s!

Te boeken vanaf 15 personen

Prijs: € 89,00 p.p.

Reserveren

  Ik wil dit arrangement reserverenIk wil meer informatie over dit arrangement

  Uw naam *

  Uw e-mailadres *

  Uw telefoonnummer *

  Gewenste reserveringsdatum/tijd

  Aantal personen

  Vragen / opmerkingen