Project omschrijving

Boogschieten + The Temple Challenge + BBQ

Eerst ga je met je groep boogschieten. Boogschieten is een sport waarbij pijlen worden weggeschoten naar een doel met behulp van een boog. Vroeger was de boog een jacht- en oorlogswapen, maar tegenwoordig is boogschieten vooral een concentratiesport. We richten op doelen zoals een doelpak met roos. Ook voor de kinderen hebben we een speciale boog! Dus leeftijd is geen beperking.

Na het boogschieten ga je de uitdaging aan bij de Temple Challenge en daarna sluit je de dag af met een heerlijke BBQ. The Temple Challenge is een leuk uitje voor groepen vrienden, collega’s of familie. Je vormt kleine groepjes en gaat strijden tegen elkaar. In een aantal verschillende speelkamers probeer je een zo hoog mogelijke score neer te zetten. Werk slim samen en wie weet zet jij met jouw team wel de hoogste score neer.

Na het spelen van The Temple Challenge heb je vast en zeker lekkere trek gekregen. De BBQ is klaar voor gebruik. Er zijn diverse vleessoorten, salades, stokbrood en sausjes. Je zult zeker niets tekort komen!

Te boeken vanaf 15 personen

Prijs: € 49,00 p.p.

Reserveren

  Ik wil dit arrangement reserverenIk wil meer informatie over dit arrangement

  Uw naam *

  Uw e-mailadres *

  Uw telefoonnummer *

  Gewenste reserveringsdatum/tijd

  Aantal personen

  Vragen / opmerkingen