Project omschrijving

Komt u met een (volle) bus? Dan betalen wij die graag voor jullie!
U zakt gezellig af naar Brabant voor een leuke dag met uw gezelschap. Het wordt natuurlijk nog leuker als u met zijn allen in de bus kunt stappen die u vervolgens naar Nistelrode brengt voor een fantastische dag in en om de Maashorst. Diezelfde bus brengt u ook aan het einde van de dag weer terug naar de opstapplaats.
En het allermooiste is dat wij die bus voor u betalen!

Hoe dat kan?
Natuurlijk zijn er voorwaarden verbonden aan dit gratis busvervoer zoals een minimum aantal personen, een minimum besteding p.p. en de samenstelling van uw arrangement.

Wij kijken graag voor u of u in aanmerking komt voor de gratis bus.
Mail ons uw gegevens via  het aanvraagformulier en wij gaan direct voor u aan de slag. U ontvangt binnen 24 uur een offerte met de verdere voorwaarden. Wat we hiervoor nodig hebben is uw woon/opstapplaats, het aantal personen, uw beschikbare budget p.p. en eventueel de gewenste invulling van het arrangement. Als u al een datum heeft geprikt horen we die ook graag van u.

 Wanneer komt u in aanmerking voor het gratis busvervoer:

 • De regeling is alleen geldig voor groepen die een uitje boeken vanaf 50 betalende volwassen deelnemers met een besteding van minimaal € 75,- p.p.
 • Alleen bij het rijden van een optimale (snelste & kortste) route. We gaan daarbij uit van maximaal 1 opstap/uitstapplaats. Kosten van eventuele extra op- en of uitstapplaatsen en wachttijden zijn voor eigen rekening.
 • Deze regeling is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en/of kortingsacties.
 • De gratis touringcaractie geldt alleen wanneer je de rit boekt bij ons vaste partner-vervoersbedrijf.
 • Niet alle activiteiten vallen onder het gratis busvervoer. Wij maken hiervoor graag een voorstel/offerte waarin de verdere voorwaarden worden omschreven.

Maak je uitje compleet met een arrangement!

Reserveren

  Ik wil dit uitje reserverenIk wil meer informatie over dit uitje

  Uw naam *

  Uw e-mailadres *

  Uw telefoonnummer *

  Gewenste reserveringsdatum/tijd

  Aantal personen

  Vragen / opmerkingen