Project omschrijving

Dodgebow + The Temple Challenge + 3-gangen keuzemenu

DodgeBow is een ultieme combinatie van trefbal en boogschieten. Het is spannend en uitdagend om te doen. Met als grote voordeel, geen blauwe plekken! Het speelveld lijkt op dat van trefbal (Dodgeball in het Engels). In het midden is een no-go zone waar je niet geraakt mag worden. Bij dit spel kun je winnen door je tegenstanders te raken en dus “uit” te schieten of je schiet met jouw team alle doelen om van de tegenstander. Vang je de pijl van je tegenstander, dan is de schutter af! Naast het standaard format zijn er nog vele andere mogelijkheden! Er wordt gespeeld met speciale Larppijlen (pijlen met dop), een beschermmasker en een boog die zowel rechts- als linkshandig is.

Hierna ga je de uitdaging aan bij de Temple Challenge en daarna sluit je de dag af met een heerlijke 3-gangen menu bij onze collega Eetcafe ’t Pumpke. The Temple Challenge is een leuk uitje voor groepen vrienden, collega’s of familie. Je vormt kleine groepjes en gaat strijden tegen elkaar. In een aantal verschillende speelkamers probeer je een zo hoog mogelijke score neer te zetten. Werk slim samen en wie weet zet jij met jouw team wel de hoogste score neer.

Na het spelen van The Temple Challenge heb je vast en zeker lekkere trek gekregen. Je steekt de weg over naar Eetcafe ’t Pumpke en kunt genieten van een heerlijk 3-gangen keuzemenu.

3-gangen keuze diner 

 • Keuze uit 3 soorten soep
 • Hoofdgerecht keuze uit: saté – schnitzel – zalmfilet – hamburger – kippannetje
 • Dessert: Bastogneparfait of dessert ‘t Pumpke

Te boeken vanaf 10 personen

Prijs: € 58,00 p.p.

Reserveren

  Ik wil dit arrangement reserverenIk wil meer informatie over dit arrangement

  Uw naam *

  Uw e-mailadres *

  Uw telefoonnummer *

  Gewenste reserveringsdatum/tijd

  Aantal personen

  Vragen / opmerkingen