Project omschrijving

Kanovaren + The Temple Challenge + 3-gangen keuzemenu

Kanovaren op de Aa is een leuke manier om een stukje Brabantse natuur te verkennen vanaf het water. De Aa brengt u langs open velden, door bossen en langs historische gebouwen (waaronder Kasteel Heeswijk en de Kilsdonkse molen). Tussen Keldonk en ‘s-Hertogenbosch is door het Waterschap Aa en Maas een kanovaarroute uitgezet waar wij gebruik van mogen maken. Het traject wat wij varen is vanaf de Kilsdonkse molen tot Kasteel Heeswijk.

U gaat met eigen vervoer naar de opstap plaats. Daar laat u de auto’s staan en stapt in de kano’s. De route is ongeveer 1,5 uur kanoën. Vanaf het eindpunt brengen wij de chauffeurs terug naar de auto’s zodat deze de rest weer kunnen ophalen. Uiteraard zorgen wij, indien gewenst, voor zwemvesten en waterdichte zakken of tonnetjes.

Na het varen vertrek je naar Nistelrode voor The Temple Challenge. Vorm teams en neem het tegen elkaar op in de tempel die letterlijk tot leven komt. In diverse speelkamers probeer je zoveel mogelijk punten te halen. Werk je goed samen, ben je het meest creatief en behendig? Dan behaalt jouw team misschien wel de hoogste score!

Na het spelen van The Temple Challenge heb je vast en zeker trek gekregen. Bij onze collega Eetcafe ’t Pumpke kun je genieten van een heerlijk 3-gangen keuzemenu.

 • Keuze uit 3 soorten soep
 • Hoofdgerecht keuze uit: saté – schnitzel – zalmfilet – hamburger – kippannetje
 • Dessert: Bastogneparfait of dessert ‘t Pumpke

Goed om te weten! Het is mogelijkheid om bij het Winnerscafé, gevestigd bij The Temple Challenge, een drankje te drinken. Zowel binnen in het café en bij mooi weer buiten op het terras.

Minimaal 10 personen

Prijs: € 55,00 per persoon

Reserveren

  Ik wil dit arrangement reserverenIk wil meer informatie over dit arrangement

  Uw naam *

  Uw e-mailadres *

  Uw telefoonnummer *

  Gewenste reserveringsdatum/tijd

  Aantal personen

  Vragen / opmerkingen