Project omschrijving

Temple Challenge + BBQ

Op zoek naar een leuk winters uitje met familie, vrienden of collega’s? Kom dan naar The Temple Challenge en ga de uitdaging aan! The Temple Challenge is dé uitdaging voor een groep vrienden, collega’s, verenigingen, familie of wat voor groep dan ook! Wij zijn er voor de kleine, maar zeker ook voor de grote groepen. Dus of je nu met twintig personen komt of met honderd. En of je nu 9 of 90 jaar bent, een uitdagende en gezellige middag is gegarandeerd!
Vorm teams en neem het tegen elkaar op in dé tempel die letterlijk tot leven komt! In een reeks aaneengesloten speelkamers bepaalt je creativiteit, behendigheid en samenwerkingsvermogen of jouw team het winnende team zal zijn… Of kom je gewoon simpelweg de high-score verbeteren?
Na het bezoeken van de Temple Challenge kun je genieten van een heerlijk BBQ buffet. Met keuze uit diverse soorten vlees en verse salades!
Bovenstaand arrangement is alleen te boeken in de maanden november-december-januari-februari en van maandag tot en met vrijdag. (onder voorbehoud van beschikbaarheid en Feestdagen zijn uitgesloten). Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!
Minimaal 20 personen
Prijs € 39,50 p.p

Reserveren

  Ik wil dit arrangement reserverenIk wil meer informatie over dit arrangement

  Uw naam *

  Uw e-mailadres *

  Uw telefoonnummer *

  Gewenste reserveringsdatum/tijd

  Aantal personen

  Vragen / opmerkingen