Project omschrijving

Temple Challenge + Bowlen + BBQ

Op zoek naar een leuk en actief uitje met familie, vrienden of collega’s? Dan is dit arrangement misschien wel iets voor u! Allereerst breng je een bezoek aan The Temple Challenge. Uniek en nieuw in Nederland! Vorm teams en neem het tegen elkaar op in een reeks aaneengesloten speelkamers. Elke kamer komt tot leven en de bedoeling is dat je met je team een zo hoog mogelijke score neerzet. Is jouw team het meest creatief, behendig en kun je daarnaast ook nog eens goed samenwerken? Dan kan het zomaar zijn dan jouw team wint!
Goed om te weten! Na het bezoek aan The Temple Challenge kun je nog een drankje drinken in ons Winnerscafe en wachten op de andere teams.
Na het bezoek aan The Temple Challenge steek je de straat over en breng je een bezoek aan Bowling Centre The Rainbow. Waar jullie baan klaarstaat om uur gezellig en ontspannen te bowlen. Eens kijken wie er dan de meeste punten behaald?!
Na deze activiteiten heb je vast en zeker zin gekregen in een heerlijk BBQ buffet. Met keuze uit diverse soorten vlees en verse salades! Wij zorgen ervoor dat je niks tekort komt.
Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!
Minimaal 15 personen
Prijs € 45,00 per persoon

Reserveren

  Ik wil dit arrangement reserverenIk wil meer informatie over dit arrangement

  Uw naam *

  Uw e-mailadres *

  Uw telefoonnummer *

  Gewenste reserveringsdatum/tijd

  Aantal personen

  Vragen / opmerkingen